Què són les flors eternes? - Floreate

Què són les flors eternes?

Les flors eternes, també conegudes com a flors preservades o flors immortals, són flors naturals que han estat sotmeses a un procés especial de conservació per mantenir la seva aparença fresca i bella durant un llarg període de temps, sovint anys.

Aquest procés de preservació implica reemplaçar la saba i la humitat natural de les flors per una solució conservant composta principalment de glicerina i colorants. Les flors fresques se submergeixen en aquesta solució, que és absorbida pels teixits de la planta. A mesura que la solució reemplaça els líquids naturals de la flor, la preserva i manté la forma, color i textura originals.

El resultat són flors que es mantenen en un estat similar al de quan estaven fresques, però sense necessitat d'aigua, llum solar o cures especials. Les flors eternes poden ser utilitzades per decorar espais interiors, rams de núvia, arranjaments florals commemoratius o qualsevol altra ocasió en què es vulgui gaudir de la bellesa de les flors durant un temps prolongat.

Cures de les flors eternes

Les flors eternes, també conegudes com a flors preservades o flors immortals, són flors naturals que han estat sotmeses a un procés de conservació especial per mantenir la seva bellesa i frescor durant un període de temps prolongat. Aquestes són algunes cures importants que has de tenir en compte en tractar amb flors eternes:

 • Evita l'exposició directa al sol: Les flors eternes són sensibles a la llum solar intensa, ja que en pot esvair els colors. Col·loca-les en àrees on no rebin llum directa del sol.
 • Mantingues-les allunyades de la humitat: Les flors eternes són preservades per resistir el pas del temps, però tot i així són sensibles a la humitat excessiva. Evita col·locar-les en ambients humits oa prop de fonts d'aigua, ja que es podrien fer malbé.
 • No les reguis: A diferència de les flors fresques, les flors eternes no necessiten aigua ni reg. De fet, el contacte amb l'aigua les pot arruïnar. Mantingues-les en un lloc sec i evita qualsevol tipus de polvorització d'aigua sobre elles.
 • Manipula-les amb cura: Les flors eternes són delicades i fràgils, per la qual cosa és important manipular-les amb suavitat. Evita tocar-les amb les mans nues, ja que els olis naturals de la pell poden afectar-ne l'aparença.
 • Neteja ocasional: Si notes que les teves flors eternes acumulen pols o brutícia, pots netejar-les suaument amb un pinzell suau o un assecador de cabells a la configuració d'aire fred i baixa potència. Assegureu-vos de mantenir una distància segura per evitar danyar els pètals.
 • Evita canvis bruscs de temperatura: Les flors eternes són sensibles als canvis extrems de temperatura. Tracta de mantenir-les en un entorn amb temperatura estable i evita exposar-les a corrents d'aire fred o calent.
 • Gaudeix-les a interiors: Les flors eternes estan dissenyades per ser gaudides en interiors, ja que no són resistents a les inclemències del temps igual que les flors fresques.

Quan escollir flors artificials?

Existen varias razones por las que alguien podría elegir las flores eternas en lugar de las flores naturales:

 1. Durabilidad: Las flores eternas están preservadas y diseñadas para mantener su apariencia fresca y hermosa durante un período de tiempo prolongado, incluso años. Esto las hace ideales para aquellos que desean tener flores duraderas sin la necesidad de reemplazarlas regularmente.

 2. Bajo mantenimiento: A diferencia de las flores naturales, las flores eternas no requieren riego, poda o cuidados especiales. Son una opción ideal para aquellos que no tienen tiempo o conocimientos para cuidar de las flores frescas.

 3. Alergias: Algunas personas son alérgicas al polen de las flores naturales, lo que puede causar síntomas incómodos como estornudos, picazón y congestión nasal. Las flores eternas son libres de polen y pueden ser una alternativa para aquellos que desean disfrutar de la belleza de las flores sin sufrir alergias.

 4. Recuerdo duradero: Las flores eternas son a menudo utilizadas en arreglos conmemorativos, como en funerales o para honrar a un ser querido. Al ser duraderas, permiten mantener el recuerdo de una persona o evento especial durante mucho tiempo.

 5. Opciones de diseño: Las flores eternas ofrecen una amplia variedad de colores, formas y estilos, lo que brinda más opciones de diseño y decoración. Además, pueden ser combinadas con otros elementos decorativos sin preocuparse por su marchitamiento o deterioro.

 6. Sostenibilidad: Al elegir flores eternas, se evita el consumo frecuente de flores naturales que requieren ser cultivadas, cosechadas y transportadas, lo que puede tener un impacto en el medio ambiente. Las flores eternas son una opción más sostenible y respetuosa con el entorno.

¡Descubre la belleza eterna de las flores en Floreate! Nuestro sitio ofrece una amplia selección de flores eternas cuidadosamente preservadas, listas para llevar la magia de la naturaleza a tu hogar, eventos especiales o regalos significativos. Con nuestras flores eternas, podrás disfrutar de la frescura y la elegancia de las flores durante años, sin la necesidad de riego o cuidados constantes. 

Regresar al blog

Deja un comentario

Ten en cuenta que los comentarios deben aprobarse antes de que se publiquen.